Europa Conference League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός θα περάσει μόνο αν οι παίκτες του αφήσουν τα κόκκαλά τους στο Καραϊσκάκη»

Ακούστε σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει της ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα, τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ των Άγγλων και τα μεταγραφικά σενάρια.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την πρώτη προσέγγιση για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα και σχολίασε με βάση όσα προκύπτουν από Αγγλία, ότι η ομάδα του Έμερι θα έρθει με… άλλα μυαλά σε σχέση με το πρώτο ματς και έτοιμη να τα παίξει όλα για όλα. Πιθανόν ενισχυμένη με τις επιστροφές των Μαρτίνς και Τίλεμανς. Είπε -μιλώντας στον Χρήστο Ρομπόλη- ότι με αυτά τα δεδομένα οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν άλλη επιλογή από το να μπουν στο παιχνίδι αποφασισμενοι να… αφήσουν τα κόκκαλά τους στο γήπεδο, την Πέμπτη, όπως έκαναν δηλαδή στο «Βίλα Παρκ».

Παράλληλα, είπε ότι οι Πειραιώτες επέστρεψαν το πρωί στις προπονήσεις έπειτα από διήμερο ρεπό, τονίζοντας ότι η συμμετοχή του Ορτέγκα κρίνεται από αμφίβολη έως δύσκολη.

Επίσης, αναφέρθηκε στα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφόρησαν σήμερα, για τον 25χρονο εξτρεμ της Άδανα Ντεμιρσπόρ, Γιουσούφ Σαρί, όπως και τον 34χρονο μέσο Ντάνι Γκαρσία, που μένει ελεύθερος από την Μπιλμπάο και είχε συνεργασία με τον Μεντιλίμπαρ στην Έιμπαρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x